Investor relations
Board & Auditor

Chief Auditor
Jan Hamberg

Parsells revisionsbyrå AB med Jan Hamberg som revisor.

Extern Verkställande Direktör
Robin Bäcklund

Robin Bäcklund, född 1997, är Bolagets VD sedan den 12 Februari 2020. Han har arbetat med Game Chest koncernen sedan bolaget bildades 2017, som en konsult i början men blev sedan anställd som operativ chef Februari 2019. Robin har erfarenhet av noterad miljö då han under flera år arbetat i ledande position på Hubso Group f.d Orgo Tech AB som även är noterat.

Styrelseordförande
Ali Alex Ghafori

Ali Ghafori, född 1986. Techentreprenör som efter sex år i Dubai, där han jobbat med affärs- och produktutveckling för ett internationellt bolag, nyligen flyttat tillbaka till Sverige. Idag sitter han i styrelsen för Svea Partners, ett bolag som Ali själv har varit med och grundat och som är verksamma inom en rad olika branscher.

Styrelseledamot
Krister Elmgren

Krister Elmgren, född 1981. I Kristers nuvarande anställning på Graz har han de senaste 5 åren lett internationella projekt för Swedbank, Öhman, SS&C Advent och finska SP-funds. Han är van att arbeta med komplexa projekt med många rörliga delar och flera teams.

Styrelseledamot
Jihad Omeirat

Jihad Omeirat, född 1986. Jihad Omeirat är en av de större aktieägarna i bolaget och är advokat i Stockholm och arbetar för Advokatlaget AB.

Styrelseledamot
Marcus Petersson

Marcus Petersson, född 1980. Marcus har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring och affärsutveckling. Han har under flera år haft ledande positioner i ett antal av de största online spelbolagen i Europa där han främst har ansvarat för UK och de nordiska marknaderna. Marcus har en Master of Science in Business administration från JIBS samt en Bachelor in International Marketing från Auckland University of Technology. Marcus är oberoende i relation till såväl Bolaget och bolagsledningen som Bolagets större ägare.

Board member
Michael Jacobson

Michael Jacobson, född 1974. Mike är en av grundarna till Ayima och har sedan bildandet av bolaget 2007 varit ansvarig för marknadsföringen, verksamhetsutvecklingen och ekonomin. Mike har en bakgrund som marknadsanalytiker och har en MBA från University of Technology i Sydney och en examen inom Internationell Management från Reims Management School i Frankrike.