Investor relations
Press release

2019-01-03 13:24:32

Game Chest Group godkänt för notering på Spotlight Stock Market

Game Chest Group tillhandahåller en digital distributiontjänst för PC-spel i form av abonnemangstjänster. Bolagets abonnemangsboxar innehåller en samling av högkvalitativa spel i olika spelgenres, allt från indie- till AAA-spel. Bolaget bedriver plattformarna gamethrill.io och ucrate.io där cirka 850 medlemmar idag abonnerar på spelboxarna.

GCG:s vision är att leverera den ultimata plattformen för abonnemangsgaming och att vara det självklara valet för spelare som vill ha ett varierat och högkvalitativt spelutbud.

”Game Chest Group har som syfte att skapa spelspänning och agera mötesplats för spelintresserade världen över. Vår produkt ger abonnenten mervärde och spänning. Vi öppnar upp möjligheten att upptäcka ett nytt favoritspel, samtidigt som abonnenten bygger upp ett eget spelbibliotek till en låg kostnad. Våra olika plattformar gamethrill.io och ucrate.io erbjuder antingen en mer skräddarsydd box eller en bredare som tillhandahåller spel från olika genres. Det skapar spelspänning för kunder med olika intressen”, säger Jesper Nord, vd på Game Chest Group.

Memorandumet kommer inom kort att finnas tillgängligt på spotlightstockmarket.com samt gamechestgroup.se.

Bolagets aktie beräknas upptas till handel 9 januari under kortnamnet GAMEC.

För mer information:

VD, Jesper Nord
jesper@gamechestgroup.se

Ordförande, Robin Stenman
robin@gamechestgroup.se


read release

Game Chest Group godkänt för notering på Spotlight Stock Market