Investor relations
Press release

2019-06-12 15:30:08

Lägesuppdatering & VD kommentar

Samarbetet med Emma “Swebliss” Bliss (Twitch-livestreamer) initierades den 1:a Juni. Bolaget kommer även att besöka Dreamhack (Världens största LAN-festival) tillsammans med Swebliss i mitten av Juni med ett syfte för att visa upp oss och nå ut till hennes följare på plats men även använda denna samlingsplats för att möta potentiella nya samarbetspartners. Utöver det nya samarbete med Swebliss så introducerade även Martin “MartinCreek” Bäcklund (Twitch-livestreamer) bolagets plattform GameThrill för sina tittare tidigare i veckan som även där togs emot med en positiv reaktion.Vi har idag över 1000 olika titlar på Gamethrill market, detta gör vårt utbud inte bara stort utan stöttar också våra andra affärsområden då vi blir allt mer flexibla.

 Med GameThrill’s konstant ökande kundbas medföljer höga krav på plattformen. Bolaget har tagit ett beslut om att sammanfoga GameThrill Market (market.gamethrill.io) och den originella plattformen GameThrill (gamethrill.io). Bolagets mål är att i Q2 genomföra denna fusion och med det även möjliggöra fler betalmedel för att möta kundernas behov. Det finns tydliga synergier mellan dessa plattformar som kommer resultera i att ge dess gemensamma målgrupper en bättre användarupplevelse.

VD kommentar
Idag utvecklas bolaget på alla fronter med nya streamers, möjliga förvärv och stora ökningar på sociala medier.

I upptakten av GameThrill Market (market.gamethrill.io) ser vi en positiv utveckling i vår position på marknaden. När vi läser undersökningen Deloitte Consumer Change Study så ser vi att det som toppar köpares önskemål långt före tex personaliserat innehåll är “Great Deals”, det är inom detta område vi riktar plattformen, detta bland annat med hjälp av goda relationer till våra partners och leverantörer men framförallt med dygnet runt support och en garanti att produkterna kunder erhåller levereras och fungerar, vilket inte är en standard hos våra konkurrenter.

//Jesper Nord, VD

// Investor Relations
Game Chest Group AB(publ)
ir@gamechestgroup.se


read release

Lägesuppdatering & VD kommentar