Investor relations
Press release

2019-07-08 17:02:43

Game Chest tillträder Code Club aktier

Game Chest tillträdde idag ca 82,9 procent av aktierna Code Club. Game Chest vill tacka säljare, mäklare och sitt egna transaktionsteam för en bra process. Att det tog något längre tid än beräknat att slutföra affären är underordnat att samtliga detaljer till slut kom på plats. Köpeskillingen uppgår, som som kommunicerades i ett pressmeddelande den 2019-07-04, till totalt 3.370.000 kronor varav 1.00.000  kronor betalades kontant vid tillträdet idag, 500.000 kronor den 31 oktober 2019 samt 1.870.000 kronor genom nyemitterade aktier i Game Chest.  

“Det känns bra att överlämna till nya ägare som verkar sitta på fräscha nya idéer som förhoppningsvis kan ge bolaget och Wurm en skjuts i rätt riktning. Det ska bli spännande att nu i en roll som aktieägare i Game Chest fortsatt följa och stötta utvecklingen av Wurm som betytt mycket för mig”, säger Rolf Jansson Holterman, tidigare VD Code Club och ägare till säljbolaget av Code Club.    

“Jag ser verkligen fram emot att jobba ihop med Rolf och hans kompetenta team. Wurm har en lång historia och det ska bli intressant hur väl våra idéer kring hur vi ökar såväl upplevelse som spridning kommer falla ut”, kommenterar Game Chest VD.        

Game Chest ordförande Robin Stenman anser att förvärvet “på ett mycket bra sätt breddar bolagets portfölj. Det finns en stor potential i att lansera Wurm på ytterligare fronter och implementera nya infallsvinklar för att öka spelets popularitet”.  

// 

Investor Relations 

Game Chest Group AB(publ) 

ir@gamechestgroup.se 


read release

Game Chest tillträder Code Club aktier