Investor relations
Press release

2020-07-02 08:45:00

Lägesuppdatering: Wurm Online

Den 24:e Juli planeras Wurm Online att lanseras på plattformen Steam. (https://store.steampowered.com/app/1179680/Wurm_Online/)

Utvecklingen och arbetet med den nya versionen av Wurm Online som ska lanseras på Steam har pågått under en längre tid och börjar nu komma mot ett slut. Bolaget har tagit hänsyn till den feedback som mottagits av spelets användare, detta i syfte av att kunna erbjuda användarna en såndan bra upplevelse som möjligt men även också för att bygga en bra och långvarig kundrelation.

Plattformen Steam är en distributionstjänst av spel med över 20 miljoner aktiva användare per dag. Bolaget ansåg därmed att lansera Wurm Online på Steam var nästa steg i varumärkets utveckling. Detta innebär en betydligt bredare publicitet för spelet och därmed också en möjlighet för stark tillväxt.

Jag kan med glädje kommunicera att ca 7000 Steam-användare redan har lagt till Wurm Online på deras önskelistor på Steam. Detta innebär att dessa användare har visat ett intresse och vill ha en notifikation när spelet lanseras.

Om Wurm Online
Wurm Online utvecklas och bedrivs av Game Chest gruppens dotterbolag Code Club AB. Wurm är ett spel i genren MMORPG* som erbjuder dess spelare en möjlighet att skapa sin egna värld och upplevelse i ett kallat sandbox** format.

* Massive multiplayer online role-playing game
** Sandbox innebär att spelarna erbjuds en möjlighet att bygga sin egen värld utan gränser.

//

Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se 


read release

Lägesuppdatering: Wurm Online