Investor relations
Press release

2020-10-29 08:30:00

Lansering av in-game event i Wurm Online

Game Chest Groups dotterbolag Code Club AB lanserade igår ett in-game event för högtiden halloween i spelet Wurm Online. Evenemanget kommer vara aktivt till och med den 5e November (05-11-2020).

Evenemanget kommer att vara baserat på ett halloween-tema vilket i sig är en visuell uppdatering av NPC:er (Programmerade karaktärer och monster) och Wurm-världen.

Evenemanget erbjuder alla spelare en 10% snabbare poäng insamling vilket tidigare har varit väldigt eftertraktat då det ger spelarna en anledning att ta sig tiden i syfte av att levla upp så mycket så möjligt under perioden. Evenemanget kommer även erbjuda alla abonnerade spelare en gåva av sällsynt kosmetik i syfte av att öka övertygelsen för kunderna att abonnera.

Genom detta evenemang förväntar vi oss en ökning av samtidiga spelare online samt en ökning av betalande abonnenter som vid tidigare säsongsevenemang har ökat med cirka 10%.

Att kontinuerligt lansera uppdateringar av nytt innehåll för spelarna i Wurm Online säkerställer att kunderna inte tröttnar och lämnar spelet. Evenemang likt detta kommer Code Club att fortsätta utveckla samtidigt som utvecklingen av huvudspelet kontinuerligt fortgår.

//

Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se


read release

Lansering av in-game event i Wurm Online