Investor relations
Press release

2020-12-17 11:30:47

Ökning av positiva recensioner om Wurm Online på plattformen Steam

Game Chests dotterbolag Code Club AB med dess spel Wurm Online har under den senaste månaden haft en markant ökning av positiva recensioner på plattformen Steam. Wurm Online har mottagit 80% positiva recensioner och rekommendationer. Det är en ökning över 30% jämfört med genomsnittet av samtliga recensioner sedan lanseringen av spelet i slutet av Juli 2020.

Om recensioner på Steam
De recensioner som spelet erhållit visas tydligt högst upp på spelets steam-sida. Recensioner är den primära betygsättningen av spel som används på plattformen Steam. Många anser att detta betyg är avgörande vid beslut om man ska skaffa ett spel eller inte. 80% positiva recensioner ger Wurm Online betyget “Väldigt positivt” vilket kan ses här: https://store.steampowered.com/app/1179680/Wurm_Online/

Vi är väldigt nöjda med att 80% av de som lämnat en recension rekommenderar spelet, det är ett kvitto på att utvecklingen i Wurm Online går åt rätt håll. För jämförelse per dagens datum så har Battlefield V 78% positiva recensioner, Dota 2 83% positiva recensioner, Cyberpunk 2077 79% positiva recensioner.

Detta är ett tydligt resultat av att de uppdateringar och förbättringarna bolaget kontinuerligt arbetar med inbringar resultat.

Om plattformen Steam
https://store.steampowered.com/ Steam-plattformen är den största digitala distributionsplattformen för PC-spel. År 2019 hade tjänsten över 34 000 spel med över 95 miljoner aktiva användare varje månad.

//

Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se


read release

Ökning av positiva recensioner om Wurm Online på plattformen Steam