Investor relations
Press release

2021-01-26 16:32:23

Nordic Growth Market NGM AB har godkänt Game Chest Group AB:s (publ) ansökan om upptagande till handel på Nordic SME

26 januari 2021

Nordic Growth Market NGM AB har meddelat Game Chest Group AB (”Game Chest” eller ”Bolaget”) att Bolagets ansökan om upptagande till handel av Bolaget aktier på Nordic SME har blivit godkänd. I samråd med Spotlight Stock Market (”Spotlight”) har Bolaget beslutat att sista dag för handel på Spotlight är den 9 februari 2021. Första dag för handel på NGM är den 10 februari 2021. Aktieägare i Game Chest kommer inte behöva vidta några åtgärder i samband med listbytet.

Bolagets ledning anser att en notering av Bolagets aktier på Nordic SME är ett viktigt steg i bolagets resa för ökad kännedom om Bolaget bland kunder och investerare. Motivet till bytet grundar sig i bolagets ökande internationella närvaro och skapar en bra grund för bolagets framtida strategi om tillväxt och förvärv.

För ytterligare information kontakta
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group AB
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esports-marknaden och har som affärsidé är att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv samt skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com/


read release

Nordic Growth Market NGM AB har godkänt Game Chest Group AB:s (publ) ansökan om upptagande till handel på Nordic SME