Investor relations
Press release

2021-03-10 14:45:48

Lägesuppdatering februari

Februari har inneburit ett gediget arbete med produktutveckling och förberedelser med den nya lanseringen av plattformen FridayPlays (http://fridayplays.com/) som planeras att lanseras under mars 2021.

Koncernen kan kommunicera en tillväxt om cirka 100 stycken betalande abonnenter vilket innebär att dess kombinerade antal av betalande uppgår till cirka 6100 (6000 föregående månad). Bolagets produkt Wurm bidrar i dagsläget med en större del utav dessa. Bolaget har dock under februari sett en ökning av nya kunder i plattformen FridayPlays.

Marknadsföring är en grundläggande faktor i för en rapid tillväxt. Bolaget har under en längre tid arbetat med enbart kreatörer och influencers för att se en kostnadseffektiv tillväxt. Detta har bevisligen levererat på en lönsam nivå och kommer framöver att kombineras med partnerskap via erfarna parter som kommer att vara behjälpliga i att marknadsföra bolaget plattformar inom ytterligare kanaler.

För ytterligare information kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé är att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

Lägesuppdatering februari