Investor relations
Press release

2021-03-24 13:59:45

Game Chest inleder partneravtal med G-Loot

Game Chest har idag inlett ett partneravtal med esport företaget G-Loot (“G-Loot Global Esports AB”). Partnerskapet kommer initialt innebära att Game Chest med dess spel Wurm Online tillsammans med G-Loots plattform G-Awards ska arrangera real-money tävlingar för spelets mest dedikerade spelare.

Game Chest koncernen arbetar aktivt på flera fronter för att kunna erbjuda befintliga och nya kunder en spännande upplevelse i samtliga plattformar. Detta avtal med G-Loot är en spännande del av bolagets arbete för att kunna erbjuda dess befintliga långtids spelare inom produkten Wurm en ny typ av engagemang.

“Det känns otroligt roligt att en sån esports-jätte som G-Loot har visat ett intresse för Game Chest och att vi tillsammans tar oss ann att förbättra och utveckla bolagets befintliga spel. Vi ser med glädje på partnerskapet i sin helhet och tror starkt på att G-Loot kan vara en långsiktig strategisk partner för fler utav Game Chest koncernens produkter och tjänster”
- Robin Bäcklund, VD Game Chest

“Vi ser väldigt mycket fram emot att jobba med Game Chest och spelet Wurm Online. Wurm är ett unikt spel med en väldigt engagerad och trogen användarbas, något som fått spelet att leva vidare i många år. Vi tror att våra tävlingar och kreativa sätt att belöna duktiga spelare kommer att passa in oerhört bra här. Vi ser också fram emot att generera värde till ett MMORPG-spel som vanligtvis inte förknippas med tävlingar och esport.
- Tobias Tönsfeldt, Sr. Business Developer, G-Loot.

Om G-Loot
Bolaget grundades 2015 och har skapat en plattform för tävlingar inom e-sport där deltagarna kan satsa pengar på sig själva. G-Loot anordnar även fysiska tävlingar med streaming-rättigheter. Läs mer på bolagets hemsida: https://gloot.com/

För ytterligare information kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé är att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

Game Chest inleder partneravtal med G-Loot