Investor relations
Press release

2021-04-14 14:37:11

Game Chest ingår partnerskap med spelstudion Ammobox Studios

Nyhetsbrev - 2021-04-14

Game Chest har idag med dess plattform FridayPlays ingått ett partnerskap med spelutvecklarstudion Ammobox Studios och deras nylanserade steam-spel Eximius: Seize the Frontline (“https://store.steampowered.com/app/505740/Eximius_Seize_the_Frontline/”).

Partnerskapet kommer initialt innebära att Game Chest får spelkoder i ett marknadsföringssyfte för att levereras till Plattformens FridayPlays (“https://fridayplays.com/”) befintliga och nya kunder.

VD Kommentar
Jag har tidigare kommunicerat hur vi arbetar mot en brytpunkt inom plattformen FridayPlays. Denna brytpunkt innebär att plattformen vid en viss mängd kunder blir intressant för spelutvecklare som en marknadsföringskanal för nya spel. Vilket i sin tur innebär att Game Chest ej längre kommer köpa spel från dess leverantörer.

Att bolaget i ett sådant tidigt skede kunnat binda ett partnerskap med en spelstudio är fantastiskt och en indikation på att intresset från spelutvecklare att marknadsföras på plattformen är aktuellt.

Om FridayPlays
Game Chest Group’s dotterbolag Game Chest Group UK LTD’s plattform FridayPlays (“https://fridayplays.com/”) bedriver försäljning av månadsabonnemang för datorspel. Plattformen erbjuder dess kunder att välja mellan 4 olika datorspel varje fredag till ett betydligt högre retail-värde än vad kunden betalar för tjänsten.

För ytterligare information kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé är att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

Game Chest ingår partnerskap med spelstudion Ammobox Studios