Investor relations
Press release

2021-09-21 11:10:47

VD lämnar lägesuppdatering för augusti

Nyhetsbrev - Stockholm 2021-09-21

Jag hoppas att alla aktieägare har fått en bra start på hösten och att ni liksom vi är mycket glada över att det verkar som om vi sakta men säkert kan börja öppna upp för fysiska möten och evenemang. Vi på Game Chest ser fram emot att återigen kunna träffa nya spännande partners och bolag.

Under senaste månaden har vi inom gruppen ökat vårt fokus på produktutveckling, strategi och partnerskap utifrån våra två viktiga verksamhetsområden.

Games On Demand
Game Chest har under augusti bibehållit 5000 betalande abonnenter (5000 föregående månad) vilket vi ser som ett bra tecken inför det kommande kvartalet som historiskt är en högsäsong. Vi har påbörjat arbetet  med att ta fram ett pilotprogram för bolagets games-on-demand plattform som vid färdigställande kommer erbjudas mot spelstudios och enskilda spel med ett syfte av att bygga upp ett spelbibliotek inför lanseringen av plattformen.

Game Chest Original Games
Vår flaggskepp Wurm online har under månaden genomgått ett dedikerat arbete kring innehåll och uppdateringar och vi ser över olika vägar framåt för att ytterligare skapa förutsättningar för att utveckla och engagera den befintliga användarbasen och attrahera nya spelare.

I ett led att stärka upp vårt arbete med bolagets strategi och produktutveckling framåt har vi engagerat Maria A Grimaldi som Executive Advisor, vilket träder i kraft den första oktober 2021. Maria är ett välkommet tillskott till teamet och  jag ser fram emot att inleda arbetet med henne under hösten. Maria har en gedigen bakgrund inom spelindustrin och besitter ett välkommet nätverk och kunskap inom industrin och närliggande branscher.

Det är med stor glädje och tillförsikt jag ser fram emot en mycket spännande höst med vårt team.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group AB:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

VD lämnar lägesuppdatering för augusti