Investor relations
Press release

2021-09-22 09:00:00

Game Chest inleder samarbete med Electronordic.se

Nyhetsbrev 2021-09-22 - Stockholm

Game Chest med dess dotterbolag Game Chest Group UK Limited har idag inlett ett samarbete med Electronordic AB. Samarbetet innebär att Electronordic agerar återförsäljare för Game Chest’s digitala spel och produkter som även erbjuds på bolagets plattform GameThrill (https://gamethrill.io/).

I dagsläget innebär samarbetet att Elektronordic (https://electronordic.se/) publicerar cirka 50 titlar av Game Chests produkter på dess plattform. Parterna kommer tillsammans att kontinuerligt utvärdera samarbetet med en ambition om att utöka utbudet av titlar och andra produkter.

“Ett partnerskap av denna karaktär är möjligt efter flera år av goda affärer, uppbyggda relationer och utvecklade marginaler med Game Chests leverantörer. Vi ser detta som ett intressant steg för bolaget att utforska B2B-marknaden av spelförsäljning” säger Robin Bäcklund, VD Game Chest Group AB.

Game Chest kan idag inte uttala sig om hur stor ekonomisk inverkan samarbetet kommer bidra med i framtiden, men initialt har inte samarbetet någon väsentlig ekonomisk inverkan på bolaget.

För ytterligare information kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

Game Chest inleder samarbete med Electronordic.se