Investor relations
Press release

2021-10-22 15:41:24

Lägesuppdatering från VD

Nyhetsbrev 2021-10-22 - Stockholm

Den senaste tiden har präglats av ett gediget arbete inom Game Chest’s dotterbolag Game Chest Group UK och dess B2B-initiativ. Vi har inlett ett partnerskap med Electronordic.com vilket vi kommer utvärdera vartefter arbetet fortskrider. I samband med detta har vi arbetat konsekvent med att kontakta fler potentiella återförsäljare och vi ser med glädje på att det tagits emot positivt.

Koncernen behåller cirka 5000 betalande abonnenter och vi utvärderar kontinuerligt olika marknadsaktiviteter för att öka vår bas med betalande abonnenter.

Föregående års Halloween-uppdatering i bolagets spel Wurm Online togs emot väl och vi har beslutat att gå live med ett nytt event den 28 oktober med en säsongsbaserad uppdatering. Vi kommer marknadsföra denna uppdatering i valda kanaler.

Glädjande för bolagets plattform Esportrait.com är att vi noterat att lan-evenemangen börjat öppnat upp och efterfrågan av plattformens tjänster börjar återigen öka.

Tempot är högt inom koncernen och jag tillsammans med ledningsgruppen ser fram emot en mycket spännande vinterperiod.

För ytterligare information vänligen  kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group AB:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

Lägesuppdatering från VD