Investor relations
Press release

2021-12-23 14:43:13

VD lämnar lägesuppdatering

Nyhetsbrev 2021-12-23 – Stockholm

I Game Chest Group jobbar vi med full kraft för att tillgodose våra kunder med det innehåll och tjänster vi har inom koncernen och ser fram emot ett mycket händelserikt 2022. Koncernen har bibehållit cirka 5000 betalande abonnenter och har under månaden arbetat kontinuerligt med produktutveckling, partnerskap och marknadsaktiviteter.

Game Chest Group Games on Demand: B2B.
Efter den senaste rapporten som kommuniceras den 26 november har vi fokuserat med att erbjuda Game Chest Group: Games on Demand B2B i form av nya intressanta partnerskap. Vi har bland annat levererat spel till Inferno Online och dess gamingcenter. Likt föregående månad fortsätter arbetet med att erbjuda spel i olika genrer till våra B2B kunder. Vi har påbörjat arbetet med att utveckla vår plattform vidare för en förenklad så kallad onboarding och löpande försäljning, där våra kunder kan specificera önskemål och planera kampanjer för våra olika spelkategorier.

Game Chest befinner sig i dagsläget i diskussioner kring ett etablerat partnerskap med Inferno Online (INFERNO GROUP AB) och har redan tillsammans inlett mindre affärer som ett proof of concept. Ytterligare information kring partnerskap likt detta kommer att kommuniceras löpande framöver.

Om Inferno Online
Inferno Online är ett gamingcenter och e-sportcenter. Inferno Online har över 650 datorer och konsoler över dess fyra gamingcenter där gäster kan komma och spela i princip alla populära spel som finns på marknaden. Läs mer på deras hemsida: https://www.infernoonline.com/

Wurm Online
Vi arbetar konstant med Wurm Onlines uppgraderingar och genomför kontinuerligt marknadsaktiviteter för att öka vår bas med betalande kunder. Vi har även inlett ett projekt där vi genom vår trogna community diskuterar hur vi kan utveckla Wurm för framtiden.

Kommunikation
För att underlätta för våra aktieägare att bättre förstå hur vi jobbar och utvecklar våra affärsområden kommer vi att ha några tillfällen under nästa år där vi bjuder in till att ställa frågor kring våra verksamheter inom Games on Demand och Wurm Online. Vi uppmuntrar att redan nu skicka in frågor och funderingar till: ir@gamechestgroup.se. Så besvarar vi alla så tydligt som det är möjligt.

Som alltid är tempot är högt inom koncernen och jag tillsammans med teamet på Game Chest och våra dotterbolag ser fram emot att få vidare kommunicera våra ambitioner som vi arbetat med under året.

God jul och gott nytt 2022.

För ytterligare information vänligen  kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group AB:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och har som affärsidé att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

VD lämnar lägesuppdatering