Investor relations
Press release

2022-03-25 11:31:38

Nyhetsbrev från VD

Report this content

Nyhetsbrev 2022-03-25 Stockholm

Games on demand mot återförsäljare (B2B)
Det är med glädje jag kan meddela att vi nu har kommit en bra bit på väg med utvecklingen av vår nya plattform för vårt affärsområde Games on Demand B2B, där digitala återförsäljare som vill sälja spel på ett enkelt och effektivt sätt kan hitta ett brett utbud att erbjuda sina kunder on demand. Bolaget kommer att ha en beta version av plattformen klar i slutet av April för utvärdering och vidareutveckling.

Denna plattform har vi arbetat fram tillsammans med våra nuvarande återförsäljare och deras önskemål, kombinerat med potentionella större partners som kräver en On Demand-plattform för att kunna ta processen vidare för ett fullt uppskalat partnerskap.

Vi har under tiden fortsatt arbetet med ansluta nya återförsäljare i vårt B2B erbjudande som kommer kunna ta del av vår nya portal. Lanseringen av den nya tjänsten kommer estimeras att ske i slutet av Maj. Ytterligare information gällande plattformen kommer att kommuniceras när bolaget närmar sig lansering. Vi kommer löpande informera om utfallet av vår satsning.

Wurm Online
Wurms community är en dedikerad och mycket passionerad grupp som vi har stor respekt för. Vi arbetar hela tiden med att tillgodose communityn med uppgraderingar och nya features som efterfrågas.

Genom denna community får vi också viktig feedback kring vad man förväntar sig av vidareutvecklingen av Wurm IP och det glädjer oss att vi har likt dessa stora förväntningar på Wurms framtid.

Våra övriga varumärken inom gruppen har var och en för sig en plan som vi arbetar efter. Eftersom synergierna mellan varumärkena ser olika ut kommer vi utvärdera vilka varumärken och produkter som kommer vidareutvecklas alternativ konsolideras underställt våra två affärsområden som vi kommunicerat tidigare är vårt huvudfokus för vår arbetsprocess.

Tillsammans med Game Chest-teamet och våra dotterbolag ser jag fram emot att vidare kommunicera våra ambitioner som vi arbetat med under föregående år och som nu kommer lanseras under året.

För ytterligare information vänligen  kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group AB:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

Nyhetsbrev från VD