Investor relations
Press release

2022-07-28 10:33:09

Lansering av ny försäljningsportal där företagskunder erbjuds games-on-demand

Report this content

Stockholm - 2022-07-28

Under maj 2021 kommunicerade Game Chest dess långsiktiga ambition och avsikt att utveckla och lansera en fullfjädrad abonnemangsbaserad games-on-demand plattform likt film- och musik distributionen, med dess plattformar Netflix och Spotify.

Vi kan nu stolt meddela att Game Chest idag har lanserat sin nya games-on-demand plattform för bolagets företagskunder, en milstolpe i bolagets arbete mot att kunna erbjuda alla privatpersoner och företagspartners en games-on-demand produkt. Plattformen lanseras under varumärket GameChests (www.gamechests.com).

Samtliga kostnader i samband med utvecklingen av plattformen och denna lansering bekostades av Game Chest i början av utvecklingen och bolaget har därmed inga kommande kostnader i samband med lanseringen.

Vi kommer nu inleda vårt onboarding arbete av bolagets befintliga partners för att sedan marknadsföra programmatiskt mot nya potentiella partners runt om i världen. Plattformen kommer initialt erbjuda upp till 15,000 olika titlar som sträcker sig från indiespel till de nyaste AAA-titlarna.

Detta är ett välkomnande intäktsben för bolaget och en möjlighet att synas i ett större internationellt sammanhang. Vi har väckt stort intresse bland globala aktörer och ser fram emot att hålla marknaden uppdaterad med nya avtal, samarbetspartners samt strategin för games-on-demand till konsumentmarknaden.

För ytterligare information kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group AB:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

Lansering av ny försäljningsportal där företagskunder erbjuds games-on-demand