Investor relations
Press release

2022-09-23 13:22:44

Uppdatering avseende bolagets Games-on-demand plattform - Onboarding av fyra företagskunder

Report this content

Nyhetsbrev 2022-09-22

Game Chest kan idag meddela att games-on-demand plattformen som lanserades den 28 juli har haft en framgångsrik lansering. Bolaget har arbetat med onboarding av fyra Svenska företagskunder däribland e-handelsbutiker, gamingcenter och e-sportcenter.

Bolagets tjänst för games-on-demand B2B har tidigare visat sig vara en pålitlig produkt då vi bestått kunder som på akut efterfrågan har behövt köpa spel inför LAN-evenemang vilket då levererats direkt.

Arbetet med att effektivisera försäljningen och onboarding har påbörjats för att smidigare kunna knyta partners och kunder till plattformen och tjänsten. Samt ett pågående arbete med att utvidga bolagets bibliotek av produkter.

Vi ser fram emot att uppdatera marknaden löpande med fler kundavtal under hösten.

För ytterligare information vänligen kontakta
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group AB:
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esport och har som affärsidé att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv och skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com


read release

Uppdatering avseende bolagets Games-on-demand plattform - Onboarding av fyra företagskunder