Investor relations
Press release

2023-06-05 12:46:53

Wurm Online - Uppnådd milstolpe avseende Steam-försäljning samt nulägesuppdatering

Report this content

Milstolpe - Steam

Vi är glada att meddela att den totala försäljningen av Wurm Online via Steam nu uppnått 10 000 000 SEK sedan lanseringen på marknadsplatsen, juli 2020. Denna betydande milstolpe visar på spelets framgång och fortsatt styrka i varumärket.

Exponeringen i Steam har ökat försäljningen och nått fler betalande spelare och det är med anledning av detta vi inleder en expansiv fas för att nå en bredare publik genom att erbjuda spelet via fler marknadsplatser. Mer information kommer framöver.

Ny varumärkesprofil och webbplats

En ny varumärkesprofil har tagits fram för att ta varumärket vidare till nästa nivå och öka intresse hos nya spelare.
Vår nuvarande webbplats är till åren kommen och saknar funktioner som hämmat spelets försäljning och möjlighet att konvertera besökare till spelare. Den nya webbplatsen lyfter spelets unika egenskaper och spelvärlden för att binda samman communityn. När vi nu moderniserar webbshoppen med fler funktioner och ett större produktutbud kan vi öka intäkterna direkt kopplade till webbplatsen.

Under juni månad lanserar vi vår nya varumärkesprofil samt den nya webbplatsen, i samband med releasen presenteras arbetet med en videokommuniké där vi går igenom design, funktioner och möjligheter.

Lansering av en in-game shop

Som ett led i vidareutvecklingen av spelet lanserar vi en integrerad in-game shop som erbjuder nya och fler produkter. Här får vi en säljkanal vi tidigare inte nyttjat, eftersom spelarna historiskt sett behövt ta sig till specifika platser i spelvärlden med karaktären för att göra in-game köp. Produktutbudet har även varit begränsat och funktioner som tidsbegränsade erbjudanden saknats. Genom att nu erbjuda spelaren köp i realtid kan vi stimulera handeln med fler produkter och erbjudanden. Vi har även möjlighet att sälja redan tidigare utvecklade varor, såsom skins och items. In-game-shoppen går även den live under juni månad.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Krister Elmgren
VD
Game Chest Group AB (Publ)
board@gamechestgroup.se


read release

Wurm Online - Uppnådd milstolpe avseende Steam-försäljning samt nulägesuppdatering