Investor relations
Press release

2023-06-30 15:00:00

Videokommuniké: Krister Elmgren presenterar en ny branding för Wurm Online.

Report this content

Krister Elmgren dyker ner i den nya visuella identiteten för Wurm Online och presenterar satsningarna för att bygga ett starkt internationellt IP.

“Den nya brandingen är mer än bara en visuell uppdatering. Den syftar till att skapa värde i varumärket och forma tonen för allt vårt marknadsarbete. Genom att arbeta nära vår community och skapa innehåll tillsammans, ska vi ta Wurm Online till nästa nivå.“
Krister Elmgren

Webbplats och Webbshop

Webbplatsen blir nu en naturlig förlängning av spelet och genom att ha en central samlingsplats för våra spelare kan vi erbjuda dem exklusiva erbjudanden och skräddarsydda upplevelser. Vi ska stärka banden till spelarkaraktärerna med en Player Dashboard som kan  länkas mellan spelare.

Genom att analysera spelarnas inköp och identifiera vilka produkter spelarna tidigare saknat, har vi skapat en mer anpassningsbar webbutik med ett bredare sortiment av produkter. Webbshoppen är direkt integrerad med spelets in-game-utbud vilket förenklar administrationen och centraliserar vår prissättning för att snabbt justera priser och initiera riktade kampanjer till rätt spelare, vid rätt tillfälle.

Nästa steg

Med en ny varumärkesidentiteten, en ny och förbättrad webbplats, och en helt ny in-game shop, har vi nu en stark grund för vårt fortsatta arbete. Målet är att växa antalet spelare och öka intäkterna och nu börjar vi med både affiliate-program och samarbeten med content creators.

“Spelets nästa tillväxtfas har påbörjats och vi kommer fortsätta expandera våra marknadsföringsinsatser och främst, att tillhandahålla mer innehåll och en ständigt växande community till våra spelare.”
Krister ElmgrenSe videokommunikén här:
Wurm Online -Rebranding

Wurm Online www.wurmonline.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Krister Elmgren
VD
Game Chest Group AB (Publ)
board@gamechestgroup.se


read release

Videokommuniké: Krister Elmgren presenterar en ny branding för Wurm Online.