Investor relations
Press release

2024-03-13 13:00:00

Wurm Online Roadmap 2024

Report this content

Game Chest Group presenterar årets utvecklingsplan för Wurm Online. Denna plan inkluderar en rad betydande uppdateringar och nya funktioner, alla med målet att förbättra spelupplevelsen. Genom att introducera mer innehåll, förbättrad prestanda och grafikuppdateringar siktar vi på att både behålla befintliga och locka till nya spelare.

Krister Elmgren, VD för Game Chest Group, delar sina tankar:
“Vi expanderar spelet iterativt med ambitionen att kontinuerligt berika spelupplevelsen med mer innehåll, förbättrad grafik och ökad prestanda. Genom att introducera ett större urval av kosmetiska föremål, tillsammans med etableringen av ett auktionshus, siktar vi på att främja handeln mellan spelarna och på så vis öka omsättningen av Silver. Dessutom förbereder vi oss för att välkomna nya spelare med vår mest omfattande satsning för nybörjare hittills – New Haven.”


Nyckelpunkter inkluderar:

 1. New Haven Expansion: Designad för att välkomna nya spelare med en mer strömlinjeformad start, tydliga mål, och större frihet. Expansionen introducerar quests för att lära ut grunderna och uppmuntrar till samarbete och geografisk närhet mellan spelare.
   
 2. Portals: Möjliggör teleportering mellan servrar för att förena spelare och skapa en mer sammankopplad spelvärld. Detta syftar till att öka interaktionen och samarbetet mellan spelare över våra olika servrar.
   
 3. Action Rework: Ett omfattande projekt som fokuserar på att uppdatera kod för spelaraktioner och implementera quality of life-förbättringar. Det inkluderar ett nytt användargränssnitt, verktygsfält, snabbkommandon och en “action queue”  som tillsammans ökar användarvänligare.
   
 4. Client Work: Efter "Action Rework" kommer en "Graphics Rework" och "Client Optimization" som inkluderar en uppdaterad av vår ljusrendering och en förbättrad nyutgivning av texturer för högre bildkvalitet och bättre prestanda.
   
 5. PvE Content: Inkluderar nya fiender i form av Goblin Camps och en Building Expansion med större urval av byggnader och materialval, till exempel hamnbyggnader och nya alternativ för tak- och väggbeklädnad.
   
 6. Character Customization Rework: Uppdaterad grafik och en expansion av kosmetiska tillval för karaktärerna för att erbjuda spelarna större valmöjligheter och fler accessoarer.
   
 7. In-game Auction House: En efterlängtad funktion som möjliggör köp och försäljning av föremål mellan spelare, vilket förväntas öka handeln inom spelet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Krister Elmgren
VD
Game Chest Group AB (Publ)
krister.elmgren@gamechestgroup.se


read release

Wurm Online Roadmap 2024